MEELEEFKAARTJES om ouders een hart onder de riem te steken.
Een kaartje bij de geboorte van een kind is leuk (en die zitten dus ook in deze sets kaarten), maar verderop in de tijd kun je als ouder ook wel eens een opsteker gebruiken. Omdat je een compliment verdient, wanneer het hard werken is (omdat je kinderen niet volgens de boekjes groot groeien), of gewoon zomaar, omdat het leven niet over rozen gaat. Ook geschikt bij rouw, ziekte, scheiding en andere hobbels die het leven voor ouders in petto heeft.
 
Kaartjes | Set 1, 7 stuks
€ 6,95
Meer info
     Kaartjes | Set 2, 7 stuks
€ 6,95
Meer info
Dankjewel    Jaaaaaa

TATTOO’S die je een oppepper geven, je helpen herinneren dat je het goed doet, met wijze woorden (waarbij je tot tien kunt tellen) of just for fun. De complete set van vier kaarten heeft twaalf tattoo’s, dus dan kun je even vooruit. Ook leuk om weg te geven of op te sturen. 
Tattoo’s | 12 afbeeldingen
€ 6,95
Meer info
Tattoo's - blad 4
 
BOEKEN van Janneke van Bockel. Over de psychologie van ouderschap en wat het van ouders vergt om kinderen (al dan niet met een gebruiksaanwijzing) groot te brengen. Geschreven vanuit het ouderperpectief, en daarmee een wezenlijk andere benadering dan de gangbare pedagogiek van de meeste opvoedboeken.
 
Uitlegmoeder
€ 17,99
Meer info
omslag-uitlegmoeder
     IJskastmoeder
€ 17,99
Meer info
cover-ijskastmoeder-groot
Uitvindboek
€ 17,95 | € 9,95 (ePub)
Meer info
cover-uitvindboek-groot