De initiatiefnemer van Meeleefkaartjes.nl is Janneke van Bockel. Zij begon goedgemutst aan kinderen met een nuchter ‘ze komen wel groot’. Haar oudste maakte het haar echter niet gemakkelijk. Lange tijd dacht Janneke dat ze niet geschikt was voor het ouderschap, dat het aan haar lag dat het ouderschap geen rozengeur en maneschijn was, maar gaandeweg werd duidelijk dat er meer aan de hand was. Met zesenhalf jaar werd bij haar dochter autisme vastgesteld. Naast opluchting (“Het ligt dus niet alleen aan ons”) was er ook verdriet (“Dit is geen gebroken been, dit gaat nooit meer over”) en vooral veel onzekerheid over de weg die voor hen lag.

In de loop der jaren heeft Janneke van de nood een deugd gemaakt. Ze heeft zich omgeschoold tot ouderschapsdeskundige, schreef boeken over ouderschap (IJskastmoeder, Uitvindboek voor ouders, Uitlegmoeder en Tussen Jou en Mij), initieerde de landelijke Verwendag voor ouders van een kind met autisme, en coacht, schrijft, denkt en spreekt vanuit haar bedrijf MetaMama om het ouderperspectief op de kaart te zetten.

Kwetsbare kinderen verdienen sterke ouders is de slogan die zij voor Stichting Ovaal bedacht. En dat is precies waar ook Janneke zich sterk voor maakt. Als je de ouders een steuntje in de rug biedt, verbetert dat niet alleen het welzijn van ouders, het komt ook direct ten goede aan de kinderen. Stuur daarom een Meeleefkaartje naar een ouder die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Ook als je niet weet wat je moet zeggen. Juist dan!

______________________________________________________________

Meer exemplaren van boeken, ePubs, setjes kaarten of tattoos tegelijk bestellen, bijvoorbeeld om cadeau te doen op een jubileum of bij een kerstpakket? Dat kan natuurlijk en dan doen we ook niet kinderachtig over korting:
Vanaf 10 stuks 10%
Vanaf 50 stuks 20%
Vanaf 100 stuks 30%
Vanaf 250 stuks 40%

Winkels nemen voor wederverkoop en inkoopcondities contact op met info@metama.nl.

MetaMama
Sartreweg 166
3373 PP  Utrecht
info@metama.nl

KvK-nummer: 30207687
BTW-nummer: NL 001 929 009 B52

Algemene voorwaarden