Je kunt me bereiken per mail of op mijn mobiel 06 41 360 719

Ook ben ik te boeken via de Schrijverscentrale.

Wees welkom om te linken of volgen:

View Janneke Van Bockel's profile on LinkedIn

Er zijn 7 reacties

 1. Annelies Mourik

  Goedemorgen,
  Ik heb een brutale vraag:
  Ik ben op zoek naar informatie over BOB mbt autisme. (baas over… etc) Toen ik dit googlede kwam ik op jouw twitterpagina terecht. Er is weinig verder te vinden over deze methode. Heb jij misschien meer informatie voor mij, of weet je waar meer over deze methode te vinden is? Binnen ons KDC hebben wij een jongen met MCDD. Mbt hem zou ik meer informatie over vinden.
  Met vriendelijke groet,
  Annelies Mourik
  Teamleidster KDC Sliedrecht
  ASVZ

 2. Jolanda

  Hallo Janneke, ik wil je graag attenderen op een bijzondere en herkenbare theatervoorstelling over autisme: “Een Indiaan in huis” Deze voorstelling is gemaakt voor ouders van kinderen met autisme. Tevens interessant voor hulpverleners en andere mensen die (beroepsmatig) te maken hebben met kinderen/jongeren met autisme. Op mijn website vind je een trailer en meer informatie. Wil je de voorstelling zelf zien? dat kan bijvoorbeeld op 28 maart in Lelystad of 3 april in Heeswijk Dinther.
  Ik ben nog op zoek naar organisaties die de voorstelling willen boeken, (bijv.) voor de Autismeweek. Heb je tips?

 3. karien vlietland

  Hallo Janneke,

  Een aantal mensen van onze organisatie hebben geluisterd naar je lezing van de ijskastmoeder.
  Kunnen we jou vragen om een lezign te geven voor onze bedrijf: woonboerderij westenrijck?

 4. Marianne

  Hallo Janneke,

  Ik zie dat je directeur bent geworden bij Stichting Ovaal. Ik heb zelf, als vrijwilliger, de nodige reizen begeleid voor kinderen met autisme. Zo ben ik met het Autisme Belevings Circuit in aanraking gekomen; een hele praktische en confronterende ervaring. Met mijn eigen training (en coachings)bureau WISSELLAND ben ik nu in het bezit van het Autisme Belevings Circuit. Ik zou het leuk vinden als ik iets op dit gebied voor je / de Auti-café’s kan betekenen. Laat het weten als je mogelijkheden ziet. Grt, Marianne van Velzen (www.wisselland.nl)

 5. Joost

  Beste Janneke,
  Ik zag dat je een verwendag voor Ouders met Autisme organiseert. Wat een enorm mooi gebaar naar alle ouders met een autisitisch kind. Is het misschien een idee om ook ouders met een autistische parter uit te nodigen? Ik gun mijn vrouw graag zo’n verwen dag!
  Joost

  1. Janneke

   Excuus Joost, ik wilde je rechtstreeks mailen maar je hebt geen mailadres achtergelaten en toen vergat ik dat ik je ook hier kon antwoorden (suf). Alsnog daarom. Misschien is de besloten facebookgroep ‘Verliefd, verloofd, getrouwd met een partner met autimse’ – die vanuit de Verwendag is ontstaan – een fijne groep voor je vrouw? Aanmelden kan hier: https://www.facebook.com/groups/491029214242292/?fref=ts De NVA heeft ook ‘Partner Contact Personen’, misschien kunnen zij samen inderdaad een keer zo’n Verwendag voor partners-van organiseren, goed plan!

 6. Jeannette Magdelijns

  Dag mevrouw van Bockel
  In samenwerking met Caritas Urk wil Flevomeerbibliotheek noordoostpolder graag een lezing verzorgen met als thema: autisme.
  Uw naam werd in de gesprekken gevoerd. Enkele collega’s hadden al eerder een lezing van u bijgewoond n.a.v. Het boek ” IJskastmoeder” .
  Graag zou ik van u horen of u bereid bent, tegen een vergoeding, weer een lezing op Urk te willen verzorgen. De datum staat op dinsdag 4 april, ’s avonds. 
  Graag hoor ik spoedig van u.
  Met vriendelijke groet
  JEannette 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *