Tussen Jou en Mij, mijn vierde boek, verschenen is bij Lannoo. Het is een schrijf- en doeboek voor ouder en kind. Een heel ander boek dan de vorige drie dus, maar het draait wel weer om ouders en kinderen natuurlijk. Het is – al zeg ik het zelf – een superleuk (en nuttig) cadeauboek voor (ouders van) kinderen tussen acht en veertien jaar.

Cover Tussen jou en mij

Achterflaptekst

Herken je dat? Je wil dolgraag iets vertellen of vragen aan je ouders, maar je lijkt het goede moment maar niet te vinden…

In dit schrijf- en doeboek kun je je verhaal kwijt wanneer je maar wil. Je kunt je stemming bijhouden, schrijven over wat je dwarszit, waar je blij van wordt, over grote en kleine ruzies, over twijfels – of gewoon voor de lol. Net zoals in een dagboek. Maar het leuke is dat je ook een reactie krijgt op wat je schrijft. En je kunt zelf vragen stellen aan je ouders! Want weet jij wat je moeder het liefste eet? Of wie het eerste liefje van je vader was? En vindt hij weleens iets moeilijk?

Laat je inspireren door de leuke, verrassende en soms spannende vragen, vul lijstjes in, teken, knip & plak en verzamel zo mooie verhalen en leuke herinneringen. Heel veel plezier samen!

Janneke van Bockel is ouderschapsdeskundige, schrijver en moeder van twee dochters. In dit boek laat ze ouders en kinderen op speelse wijze het onderlinge contact verdiepen en het wederzijdse begrip vergroten. Zo voelt iedereen in het gezin – ondanks alle drukte en hectiek die er onvermijdelijk bij hoort – zich gezien en gehoord.

Boek kopen?

Koop je boek bij voorkeur bij je plaatselijke boekwinkel :-)
Wil je je boek liever rechtstreeks bij de schrijver kopen dan mag dat natuurlijk ook. Indien gewenst mét handgeschreven opdracht. Koop het met IDeal in de MetaMama winkel of maak het bedrag (€14,99 plus verzendkosten: €1,95 per boek binnen Nederland, €6,95 per boek binnen Europa) over naar Triodos rekening NL58TRIO 0197.6548.27 op naam van MetaMama en stuur een mailtje met je adresgegevens.

Of toch liever via Bol.com, dat kan natuurlijk ook: Tussen Jou en Mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *